Sportduik verenigingen

Aquacentrum Den Helder is bij uitstek het adres voor een uitje met de duikvereniging maar ook de gezinsleden kunnen gebruik maken van onze prachtige accommodatie met 7 baden. Naast zwemmen en recreëren kan ook gebruik gemaakt worden van onze kano route de legendarische linie, ook wel de Napoleon route genoemd.  Onze duiktoren biedt voldoende ruimte en is geschikt om alle duikvaardigheden op peil te houden. De watertemperatuur is 23 graden. Dit is zowel voor droogpakduikers als natpakduikers een aangename temperatuur. Daarnaast biedt Aquacentrum Den Helder voldoende mogelijkheden in de droge of natte horeca tussen de duiken door gezellig wat te drinken of te eten. We bieden al een lunch aan vanaf € 6,90 per persoon. Ook kan er na het duiken gedineerd worden. Overzicht reserveringen klik: Reserveringen Triton 12

Vragen: duikzaken@aquacentrumdenhelder.nl

 

Menu 2013 Lunchkaart “Triton 12”

 

 

Optie 1Lunch tas met hierin:

Optie 2

Pistolet wit of bruin met kaas

Luxe belegd broodje

Cadet met ei

Cadet met ei

Klein pistoletje met ham

Mini pistolet met ham

Melk of chocomelk of watertje

Soep van de dag

 

Melk, karnemelk, jus d’orange

 

(1 consumptie p.p.)

€6,90

€9,80

Samengesteld door restaurant Etenstijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vrij duiken

Als je al in het bezit bent van een brevet is er de mogelijkheid om in de toren te komen duiken. Dit kan met eigen uitrusting of met uitrusting die gehuurd wordt van Aquacentrum Den Helder.

Aquacentrum Den Helder 12 duiken kaart!

Aquacentrum Den Helder knipkaart is verkrijgbaar bij de receptie. Deze geeft recht op 12 duiken in de duiktoren en blijft twee jaar geldig. Daarnaast is de kaart niet persoonsgebonden en kan daardoor uitstekend gedeeld worden door 2 of meerdere gebrevetteerde personen.

Scholen en bedrijven:

Aquacentrum Den Helder biedt tal van mogelijkheden voor het invullen van schoolprogramma’s en bedrijfsuitjes. Zo zijn wij in staat om een sportdag tot een unieke belevenis te maken. Voor elke school maken wij een programma op maat zodat deze perfect afgestemd is op uw wensen.

Ook bestaat de mogelijkheid om een kanotocht te maken langs de linie.