Zwemles

Leren zwemmen is in ons waterrijke land van levensbelang. Wij wonen niet alleen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op. Daarom is het een must dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. De basis van leren zwemmen is het Zwem-ABC, een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier.

Informatie: 0223 62 82 44

 

Aquacentrum Den Helder heeft diverse zwemlessen.

Klik hier:

Aquacentrum  Den  Helder is aangesloten bij NRZ Nationale Raad Zwemdiploma's .

Babydobber

BabyDobber eerste echt veilige oplossing voor babyzwemmen

 

Na bijna vijf jaar van verfijnen, experimenteren en testen is er nu ’s werelds eerste echt veilige oplossing voor ouders die willen zwemmen met hun baby: de BabyDobber. Ouders mogen gratis gebruik van de BabyDobber tijdens het gezins- & recreatief zwemmen. Elke woensdagochtend worden de BabyDobbers gebruikt tijdens het ouder-en-kindzwemmen in Aquacentrum Den Helder.

De BabyDobber laat zich volgens www.babydobber.com het beste omschrijven als een drijvende ring met daarin een zitje en eronder een dobber. Eenmaal in het zwembad vult de dobber zich met water. Dankzij unieke zelfstabiliserende eigenschappen en een goede ondersteuning van de rug en het hoofdje zit een baby heel comfortabel in de BabyDobber, de kans op kanteling is bij normaal gebruik uitgesloten. Traditionele drijfmiddelen zijn onvoldoende betrouwbaar.

 

IMG 2534II

Ze kunnen lek raken, zinken, kinderen kunnen snel omkiepen. BabyDobber kent al deze gevaren niet en claimt dan ook ’s wereld eerste echt veilige oplossing te zijn. Het zitje is door BabyDobber uitvoerig getest. Zodra een baby een beetje kan zitten (gemiddeld vanaf vijf tot zeven maanden), is de BabyDobber al geschikt, tot kinderen met een gewicht van elf kilo.

 

Aquacentrum Den Helder heeft als eerste zwembad ter wereld(!) de babydobbers in gebruik mogen nemen. Zo is het ook voor de allerkleinste een groot plezier om naar het zwembad te gaan. Kersverse ouders en verzorgers: kom snel waterpret maken met je kindje!