Coronaregistratie

Coronaregistratie

 • LET OP: Dit is geen reservering!

  Wij hebben de verplichting om van alle bezoekers de naam en contactgegevens te registreren in verband met Corona.
  Om wachttijd aan de kassa te voorkomen vragen wij u om onderstaand formulier voor uw bezoek aan het zwembad in te vullen en uitgeprint mee te nemen.

  Komt u met meerdere personen uit hetzelfde huishouden dan kunt u alle namen in het naamveld opgeven en is 1 formulier voldoende. Komt u samen met iemand die niet tot hetzelfde huishouden behoort dan dient ieder een eigen formulier in te vullen.

  Na het invullen en klikken op de verzenden knop ontvangt u op uw e-mail adres een link met een koppeling naar het ingevulde formulier. Wij vragen u deze uit te printen, te ondertekenen en in te leveren bij de kassa.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ


  – Recent geen contact heb(ben) gehad met iemand die het Corona virus draagt;
  – Recent geen contact heb(ben) gehad met iemand die griepachtige klachten heeft;
  – Geen last heb(ben) van een van de volgende symptomen: koorts, continue hoest, keelpijn, spier- en gewrichtspijn, verlies of verandering in smaak en/of geur, diarree, misselijkheid of braken en/of ademhalingsmoeilijkheden.

  Is een van bovenstaande punten bij u of iemand van uw huishouden wel van toepassing, dan kunt u niet het gebouw betreden. Indien u 10 dagen klachtenvrij bent, bent u weer van harte welkom.