senioren-fifty-fit

Vacature Allround Zweminstructeur (20-38 uur p/w)

Ben jij een ervaren zweminstructeur die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Ben jij in staat om kinderen en volwassenen op een plezierige manier les te geven? Bezorg jij onze bezoekers een fijne dag in ons zwembad? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom bij ons werken als allround zweminstructeur in het team van Aquacentrum Den Helder in zwembad Het Heersdiep!

Wat ga je doen?

Een belangrijke taak als zweminstructeur is het geven van zwemles. Je zorgt ervoor dat alle kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen leren zwemmen. Je bereid lessen voor aan de hand van het lesplan van Aquacentrum Den Helder en bent bekent met de sociaal emotionele en motorische ontwikkeling  van 0 – 8 jarigen. Je geeft in de praktijk opeenvolgende lessen en je bent in staat de lesstof aan te passen aan het niveau van het individuele kind. Ook kinderen met waterangst weet jij raad mee en hier kan jij met jouw kennis en vaardigheden goed op anticiperen. Jouw uiteindelijke doel is dat zowel de leskinderen als ouders/verzorger tevreden en voldaan naar huis gaan.

Naast het geven van zwemlessen verzorg je ook één of meerdere van onze aquadoelgroepen zoals zwangerschapszwemmen of aquajoggen.

Kort samengevat:

Wat vragen wij van jou?

Wat krijg jij daar voor terug?

Ben je geïnteresseerd en gemotiveerd stuur dan jouw motivatie + CV naar hoofdzwemzaken@acdh.nl