10 jaar zwembad Het Heersdiep!

10 jaar zwembad Het Heersdiep!

Op 20 september 2023 bestaat zwembad Het Heersdiep 10 jaar! Om dit te vieren organiseert exploitant Aquacentrum Den Helder een feestweek. Alle vaste activiteiten zijn extra feestelijk deze week. In samenwerking met verenigingen en gebruikers van het zwembad laat Aquacentrum Den Helder die week zien wat er allemaal te beleven valt. Verder bieden wij belangstellenden een kijkje achter de schermen, in onder andere de machine kamer.

De feestweek ’10 jaar zwembad Het Heersdiep’ wordt op zondag 24 september extra feestelijk afgesloten met onder andere een sportmarkt waar verenigingen en gebruikers zich presenteren. Bovendien kunnen bezoekers die dag gratis deelnemen aan clinics van de diverse zwemsporten en activiteiten die wekelijks in zwembad Het Heersdiep worden aangeboden. Verder zijn er voor alle leeftijdsgroepen leuke activiteiten te doen. Zoals boogschieten, circus spelen, introductieduiken en een schuimparty.

Ennnnn…. <tromgeroffel> op 24 september is er de hele dag gratis entree voor iedereen!

Het zwembad, de sportmarkt en diverse activiteiten kunnen ook bezocht worden als er niet gezwommen wordt!

 

Zonder alle bezoekers had het zwembad nooit het succes kunnen zijn wat het nu is. Daarom gaan wij in week 38 iets extra’s doen voor alle zwemmers.

Aqua doelgroepen en banenzwemmers
De banen zwemmers en alle deelnemers aan de diverse aqua doelgroepen gaan we die week bedanken. Hoe precies is nog een verrassing! Maar denk aan een cadeautje of een speciale les. Zorg er daarom voor op tijd te reserveren!

Vrij zwemmen
Ook voor de vrijzwemmers is er iets speciaals! Iedereen die 10 jaar oud is mag gratis komen vrijzwemmen als die een betalende volwassene meeneemt. Alle andere vrijzwemmers kunnen die week met de kortingscode HETHEERSDIEP10JAAR via de webshop een kaartje kopen met 10% korting.

En hadden we al gezegd dat op zondag iedereen gratis mag komen vrijzwemmen?!?!

Horeca
Kinderen tot 16 jaar mogen de gehele week bij horeca Dive-Inn gratis limonade komen drinken! En deelnemers aan de doelgroepen ontvangen een bon voor een gratis koek/cake bij de koffie. En op zondag plaatst Dive-Inn haar foodtruck weer op het buitenterrein!

Zwemles
Voor alle zwemleskinderen van Aquacentrum Den Helder is er ook iets speciaals tijdens deze feestweek. Voor de ouders zijn er extra kijklessen en 1 ouder mag een keer meezwemmen met de zwemles. Hoe leuk is dat?!

Rondleidingen
De gehele week worden er rondleidingen verzorgd door het zwembad heen, tot in de technische ruimtes in de kelder aan toe! Er is dan goed te zien wat er allemaal aan apparatuur nodig is om goed en veilig te kunnen zwemmen in zwembad Het Heersdiep. Deelnemers worden ontvangen met koffie/thee, krijgen een korte presentatie met daarna de rondleiding. Inschrijven voor de rondleidingen kan via onze webshop.

Kleurwedstrijd
Doe mee met onze kleurwedstrijd en win leuke prijsjes! Je kan de kleurplaat hier downloaden of afhalen bij de receptie. Kleurplaten kunnen tot uiterlijk 23 september worden ingeleverd bij de receptie. Op zondag is de prijsuitreiking aan de winnaars van de kleurwedstrijd. Zorg dus dat je aanwezig bent!

Hieronder is het programma voor de feestweek. De buitenactiviteiten zijn onder voorbehoud voor wat betreft het weer.

Let op: voor de meeste water activiteiten en de introductieduiken is minimaal een A-diploma benodigd!

Programma feestweek

Activiteit Van Tot Voor Locatie
De feestweek is afgelopen.
Wij hebben genoten en willen iedereen bedanken die is langsgekomen!