Aquabootcamp

Aquabootcamp

Aquabootcamp is bootcamp in- en rondom het water. Zie het als een natte crossfit: kracht- en conditietraining, afwisselend en uitdagend. Aquabootcamp is geschikt voor de reeds fitte sporter, maar ook voor degene die fitter wil worden en conditie en spierkracht wil gaan opbouwen. In vergelijking met Aquafitmix heeft Aquabootcamp een hogere intensiteit.

Onder begeleiding van een instructeur train je in groepsverband, maar wel aangepast op het eigen niveau. De gevarieerde lessen vinden plaats in diverse baden (verschillende dieptes) van het zwembad, langs de rand en soms ook buiten op het grasveld.

Aquabootcamp heeft een eigen facebook pagina.

Dit betreffen doelgroepactiviteiten. Tijdens de zomervakantie gaan de doelgroepen niet door, wij adviseren om in de zomervakantie regelmatig te blijven zwemmen.

Dinsdag
28 mei
20:00 - 21:00
Nu reserveren Reserveren verplicht
Donderdag
30 mei
20:00 - 21:00
Nu reserveren Reserveren verplicht

Meest gestelde vragen

Nee, een abonnement is niet verplicht. Je kan gewoon komen wanneer je zin hebt en een los kaartje kopen.

Het is wel mogelijk een 12-badenabonnement te nemen. Hiermee heb je 1 jaar de tijd om 12 keer langs te komen. Een 12-badenabonnement is goedkoper dan een los kaartje.

De actuele tarieven voor een los kaartje en een 12-badenabonnement staan hier.

Alleen badkleding is genoeg, en als je het fijn vindt een zwembrilletje.Draag je lenzen, dan is een zwembril wel nodig.

Voor de dames adviseren wij een badpak omdat een bikini niet altijd goed blijft zitten.

Soms moet er ook gewone kleding of schoenen gedragen worden bij Aquabootcamp. Dit zal dan kenbaar worden gemaakt op de facebookpagina.

Nee, ook als je geen conditie hebt en net begint met sporten is Aquabootcamp voor jou geschikt. Je kunt de oefeningen altijd minder moeilijk of minder intensief maken.

  • Activiteit informatie

    Heeft u nog vragen over deze activiteit? U kunt deze stellen met het onderstaand formulier.