zeemeermin-zwemmen

Zeemeerminzwemmen

Heb jij je zwemdiploma C en wil je als een echte zeemeermin of zeemeerman door het water bewegen met een prachtige zeemeerminnen- of orcastaart? Dat kan! Wij leren je de basistechnieken.

Kinderen met een B-diploma kunnen ook meedoen! Daarvoor is er nu het junior zeemeerminnen diploma!

Maandag
11 december
Donderdag
14 december

De cursus, voor jongens en meiden, bestaat uit acht (vaste) lessen. Een les missen kan, maar kan helaas niet meer ingehaald worden. Opgeven kan via de kassa.

Na het volgen van de lessen kan je een zeemeermindiploma halen met de onderdelen die je op dat moment onder de knie euhh STAART hebt. In totaal zijn er drie zeemeermindiploma’s te behalen.

Omdat je veel onder water zwemt hebben wij een duikbrilletje voor je maar je mag hem ook zelf meebrengen.

Een eigen staart is niet per se nodig, Wij hebben staarten en vinnen ter beschikking staan voor de les. Heb je zelf een mooie staart dan kun je deze natuurlijk meenemen.

Tijdens de zomervakantie gaat het zeemeerminzwemmen niet door, wij adviseren om in de zomervakantie regelmatig te blijven zwemmen.

Hieronder zie je een filmpje van professionele Nederlandse Zeemeerminnen, kan jij dit straks ook?! Helemaal onderaan zie je foto’s van zeemeerminnen en een zeemeerman in het Aquacentrum.