zwem4daagse

Zwem4daagse

Jaarlijks organiseren wij de Zwem4daagse, hét vierdaagse zwemevenement van Nederland. Een evenement voor jong en oud. Vier dagen lang kan kan je elke dag een afstand van 250, 500 of 1.000 meter komen zwemmen, en kan je deelnemen aan diverse georganiseerde activiteiten rondom het buitenbassin. Allemaal voor jouw ultieme zwem(sport)beleving!

Zwemtijden

Op werkdagen kan je zwemmen van 7:00-10:00 uur en van 16:00-21:00 uur, en als er een weekend dag is van 9:00-16:00 uur.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar in de webshop en aan de kassa. De stempelkaart is een week van tevoren af te halen aan de kassa. Wil je de stempelkaart volledig invullen bij het afhalen, zodat de kassa weet voor de hoeveelste keer jij meedoet? Dit in verband met jouw medaille.

Na afloop van deze week vol zwemplezier ontvang je, als jouw stempelkaart vol is, de Nationale Zwem4daagse-medaille.

Bevalt het banen zwemmen jou? Bij Aquacentrum Den Helder kan je bijna elke dag baantjes komen zwemmen! Meer informatie vind je op de pagina van het banen zwemmen.

Meest gestelde vragen

Jazeker, de qr-code werkt op alle dagen, kan 1x per dag gebruikt worden en maximaal 4 keer.

Vergeet niet van tevoren je stempelkaart op te halen en deze volledig in te vullen!

Vul deze volledig in met je naam, woonplaats, geboortedatum, e-mailadres en geef vooral op voor de hoeveelste keer je meedoet. Geef, als de stempelkaart wordt afgehaald, ook bij de kassa aan voor de hoeveelste keer je meedoet!

Neem je deelnemerskaart elke keer mee als je gaat zwemmen.

Als je jouw hoeveelheid baantjes hebt gezwommen kan je bij de stempeltafel een stempel laten zetten op de kaart!

Het is eigenlijk niet de bedoeling van de zwem4daagse, maar het mag om bijvoorbeeld in de ochtend en in de avond op 1 dag te komen zwemmen.