zwem4daagse

Zwem4daagse

Van 21 tot en met 25 juni!

Jaarlijks organiseren wij de Zwem4daagse. De Zwem4daagse is hét vierdaagse zwemevenement van Nederland. Een jaarlijks terugkerend evenement voor jong en oud. 4 dagen lang, kan je elke dag een afstand van 250, 500 of 1.000 meter zwemmen. Ook kan je deelnemen aan diverse georganiseerde activiteiten rondom het buitenbassin. Allemaal voor de ultieme zwem(sport)beleving! Een deel van de opbrengst van de Zwem4daagsekaartjes wordt door Stichting Aquacentrum Den Helder aan een goed doel geschonken. Dit jaar is dat, net als vorig jaar, de Maarten van der Weijden Foundation die met het geld kankeronderzoeken zal financieren.

Haal jij ook donaties binnen voor de Maarten van der Weijden Foundation? Dit kan als zwemmer individueel, maar kan ook met een team. Winnen jullie met de meeste donaties leuke prijzen? Opgeven kan via deze link.

Zwem je niet zelf mee, maar wil je wel doneren aan dit goede doel? Dat kan via deze link.

Op dinsdag t/m vrijdag kan er gezwommen worden van 7:00-10:00 uur en van 16:00-21:00 uur. Op zaterdag van 9:00-16:00 uur.

Na afloop van deze week vol zwemplezier wordt de Nationale Zwem4daagse-medaille aan je uitgereikt.

Met wie beleef jij de Zwem4daagse? Kijk voor meer informatie op www.zwem4daagse.nl! Tickets zijn verkrijgbaar in de webshop en aan de kassa. De stempelkaart is vanaf heden af te halen aan de kassa. Geef je dan meteen door voor de hoeveelste keer je meedoet? Dit in verband met de medaille.

Meer informatie en wat er te winnen valt is te lezen in ons nieuwsbericht over de Zwem4daagse.