Scholen

Scholen

Scholen kunnen bij Aquacentrum Den Helder terecht voor speciale lessen Natte Gym, schoolreisjes of gewoon voor vrij zwemmen. Het buitenterrein is vanwege de vele speeltoestellen uitstekend geschikt om de Koningsspelen te houden.

Speciaal voor basisscholen is er Natte Gym. Een gymles in- en rondom het water. Aquacentrum Den Helder biedt voor scholen een divers pakket aan zwemmogelijkheden.

Scholen kunnen kiezen voor een maatwerkpakket of kunnen een keuze maken uit een van de programma’s die u kunt vinden op deze pagina.

Wij hanteren speciale vrij zwem tarieven voor basisscholen uit de gemeente Den Helder. Maar ook andere scholen kunnen, afhankelijk van het aantal zwemmers, een korting genieten.

Wilt u bovendien een uitdagend object in het water hebben liggen, dat kan!

Naast het vrijzwemmen kunnen uw leerlingen op het buitenterrein ook voetballen, sporten, springen op de air trampoline, van de kabelbaan afgaan en nog veel meer.

Neem gerust contact op met onze receptie zodat wij een passende aanbieding kunnen maken!

De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest waar bijna 1,3 miljoen kinderen afkomstig van 6.300 scholen in het primaire onderwijs in Nederland, het Caribisch deel van het Koninkrijk en Nederlandse scholen in het buitenland aan meedoen. De Koningsspelen vinden traditiegetrouw plaats op de laatste vrijdag voor Koningsdag.

Ons terrein is bij uitstek de perfecte locatie om de Koningsspelen te organiseren! Op de ligweide zijn diverse zones aangebracht, waar kinderen kunnen gymmen, voetballen, klimmen & klauteren, balanceren, springen, volleyballen en nog heel veel meer. Neem eens een kijkje op onze pagina over het speellandschap.

Schoolreisjes naar “Aquacentrum Den Helder” staan garant voor veel waterpret en spetterende water avonturen!

Kom zwemmen in het recreatiebassin met de 90-meter glijbaan, of in het buitenbassin met de brede glijbaan. Sommige scholen regelen een leuke stormbaan die in het water kan liggen! Voor zowel de allerkleinste, als de grotere leerlingen is er meer dan genoeg te beleven in en rond het zwembad. Van zwemmen, natte gym, duiken met kleine flesjes en nog veel meer. Daarnaast kunnen ze op het buitenterrein voetballen, sporten, springen op de air trampoline, van de kabelbaan afgaan en nog veel meer.

Veel scholen komen ook langs om het schooljaar af te sluiten of als introductieweek. Door samen te spelen leren de leerlingen elkaar goed kennen.

Schoolreisjes naar Aquacentrum Den Helder zijn ook goed te combineren met bijvoorbeeld een wandeling langs de Napoleon route of een bezoek aan het Marinemuseum of het Reddingsmuseum.

Of sluit het schoolreisje op Texel af met een verfrissende duik in het zwembad!

Heeft u een idee voor een schoolreisje in het Aquacentrum, maar weet u niet zeker of dat kan? Neem gerust contact op met onze receptie, wij denken graag met u mee!

aquacentrumdh_103
aquacentrumdh_53

  • Activiteit informatie

    Heeft u nog vragen over deze activiteit? U kunt deze stellen met het onderstaand formulier.