disco zwemmen

Disco zwemmen

Elke vrijdag voor een vakantie (regio noord) is er disco zwemmen in het zwembad! Soms is er zelfs disco zwemmen tussendoor bij speciale gelegenheden. Elke zwemdisco heeft zijn eigen thema en dat thema zie je natuurlijk terug in het zwembad. Tijdens de Halloween disco is het bijvoorbeeld een beetje griezelig en bij de carnavalsdisco mag je verkleed komen. Hoe leuk is dat?! Soms zijn er ook wedstrijdjes waaraan je mee kunt doen en leuke prijsjes kan winnen.

Dus, hou jij van zwemmen, gezelligheid, muziek en dansen? Kom dan lekker langs tijdens het disco zwemmen om te dansen in het water, op de muziek die onze vaste huis dj voor jullie draait. Verzoeknummers zijn geen probleem, samen maken we er een leuk feest van!

De zwemdisco’s zijn meestal van 19:00 tot 21:30 uur en vooral geschikt voor kinderen tot 14 jaar. Heb je geen zwemdiploma? Dat is geen probleem, mits je begeleid wordt door een mee zwemmende volwassene.

En er zijn zoals altijd MealDeal tickets te koop voor het disco zwemmen, waarmee je tegen een gereduceerd tarief al voor de aanvang van de disco binnenkomt en bij de horeca een menu krijgt.