Zalen & Ruimtes

Zalen & Ruimtes

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw ‘hutje op de hei’-sessie, vergadering of training?

Wij hebben diverse les- of instructieruimtes in het Aquacentrum Den Helder welke gehuurd kunnen worden.

Oranje en/of Blauw

Twee ruimtes bevinden zich op de 1e verdieping en geven een mooi uitzicht op het wedstrijdbassin van ons zwembad. Het zijn twee 2 lokalen (Oranje en Blauw) van elk ongeveer 40 m² (8 – 16 personen) gescheiden door een panelenwand. Door het inklappen van de wand ontstaat er 1 groot lokaal van 80 m² (8 – 32 personen). Er is catering op locatie en er is een eigen pantry en mogelijkheid voor koffie of thee.

Atlantis

Op ons buitenterrein staat het bijgebouw Atlantis met een prachtige les- of instructieruimte waar u ook rustig kunt vergaderen. U heeft geen last van overige aanwezigen in het Aquacentrum en kijkt uit op het buitenterrein en het buitenzwembad. Ook is er een terras zodat u met mooi weer ook heerlijk buiten kunt gaan zitten en voorzien is van een BBQ mogelijkheid. De ruimte heeft een eigen keuken en toiletgroep en is geschikt voor 8 – 20 personen.

Er is catering op locatie die kan voorzien in een lunch of diner.

Geel

Voor kleine groepen of 1-op-1 gesprekken is ruimte Geel beschikbaar. Er is catering op locatie en er is een eigen pantry en mogelijkheid voor koffie of thee.

Voorzieningen

Atlantis, Oranje en Blauw zijn voorzien van een whiteboard en een groot televisiescherm om presentaties op te kunnen geven. Geel is voorzien van een whiteboard.

Rondom onze locatie is ruim voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar.