senioren-fifty-fit

Aqua Movement

Ontdek Aqua Movement, een verkwikkende activiteit die zich richt op beweging in het water en perfect is voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Bij Aqua Movement staat het bewegen op je eigen tempo centraal, zonder enige vorm van dwang. Terwijl rustgevende muziek op de achtergrond speelt, kun je genieten van de ontspannende sfeer terwijl je werkt aan het behouden of verbeteren van de soepelheid van je lichaam.

Deze activiteit is met name geschikt voor verschillende doelgroepen:

  1. Senioren: Senioren profiteren van deze activiteit als een zachte en veilige manier om te bewegen, waarbij de oefeningen vriendelijk zijn voor gewrichten en spieren. Het biedt een uitstekende gelegenheid voor oudere volwassenen om actief te blijven en hun algehele welzijn te bevorderen.
  2. Mensen met beperkte mobiliteit: Mensen met beperkte mobiliteit vinden de oefeningen ook zeer geschikt vanwege de lage impact op het lichaam. Personen met chronische aandoeningen en revalidatiepatiënten kunnen profiteren van de zachte en therapeutische aard van deze activiteit, waardoor ze op een veilige en effectieve manier aan hun gezondheid kunnen werken.
  3. Mensen met blessures: Aqua Movement is tevens een uitstekende keuze voor mensen met blessures die op zoek zijn naar een geleidelijke en laagdrempelige manier om weer in beweging te komen. Door de zachtere benadering van lichaamsbeweging kan deze activiteit helpen bij het herstelproces en het opbouwen van kracht en flexibiliteit.

Kortom, Aqua Movement biedt een veelzijdige en heilzame manier om te genieten van lichaamsbeweging in het water. Dus waar wacht je nog op? Stap in het water en geniet van de voordelen van Aqua Movement voor een gezonder en actiever leven! Soepel bewegen in het water!

Wilt u nog meer uit uw waterworkout halen? Ontdek dan onze AquaFitmix, een gevarieerde en uitdagende activiteit die uw conditie naar een hoger niveau tilt.

Tijden

Elke dinsdag van 9:00 tot 9:45 uur.

  • Activiteit informatie

    Heeft u nog vragen over deze activiteit? U kunt deze stellen met het onderstaand formulier.