Aqua Kidsclub - Natte gym

Aqua Kidsclub

De Aqua Kidsclub is een speciale club voor alle basisschoolkinderen die in het bezit zijn van zwemdiploma A of hoger, en die dol zijn op water en zwemmen maar die niet zo nodig bij een vereniging hoeven.

Tijdens de Kidsclub middagen wordt er iedere keer weer een andere activiteit of thema georganiseerd zoals: survivalzwemmen, snorkelen, balspellen, zwemmend redden, bootcamp en nog heel veel meer.

Donderdag
18 april

Tijdens de Aqua Kidsclub wordt ook gewerkt aan de diverse (zwem)technieken. Maar plezier en bewegen staan centraal tijdens de Aqua Kidsclub middagen, want 45 minuten lang bewegen in en rond het water is gezond voor ieder kind. De ene keer zijn ze in het instructiebad, dan weer in het trainingsbad en bij mooi weer in het buitenbad of op het buitenterrein.

Omdat plezier hebben voorop staat, wordt alles gedaan zonder een prestatie. Meedoen en plezier maken is belangrijker dan het behalen van een diploma of het winnen van een wedstrijd. Dus geen stres, maar gewoon lekker bezig zijn in en rond het water!

Door de verschillende materialen waarmee ‘gespeeld’ wordt, worden niet alleen de fysieke ontwikkelingen maar ook de sociale- en motorische vaardigheden gestimuleerd. Kinderen kunnen samen met een vriendje of vriendinnetje komen, maar ze kunnen ook nieuwe kinderen leren kennen op de club! De Aqua Kidsclub is dus een echte uitdaging voor kinderen die plezier hebben in het water én zich verder willen bekwamen in de zwemsport.

Klik hier om uw kind in te schrijven en hier voor de handleiding van de webshop (er staat zwemles-abc, maar dit is ook van toepassing voor de kidsclub). Twijfelt u nog? Of wilt u meer informatie? U kunt altijd contact met ons opnemen. Bij het inschrijven voor de Aqua Kidsclub betaalt u inschrijfgeld. Beslist u toch om uw kind niet naar de Aqua Kidsclub te laten gaan dan kan er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.

Tijdens de zomervakantie gaat de Aqua Kidsclub niet door, wij adviseren om in de zomervakantie regelmatig te blijven zwemmen.