Single Escape Tower (SET) trainingen

Single Escape Tower (SET) trainingen

Hoe te ontsnappen uit een gezonken onderzeeboot?

Submarine Escape and Abandonment is een aanvulling op Submarine Rescue.

Submarine Escape is het alternatief voor het wachten op een Submarine Rescue Vehicle. In sommige omstandigheden is het de enige beschikbare optie.

Film 3-daagse cursus:

Introductie

Het Aquacentrum verzorgt Submarine Escape and Abandonment trainingen van wereldklasse rechtstreeks aan alle onderzeeboot bemanningen, of het nu marinepersoneel is of burgers zijn die in onderzeeërs varen.

Onze ervaring op dit gebied stelt ons in staat om uitgebreide trainingspakketten aan te bieden die de bemanningsleden het beste voorbereiden in het geval van een noodlijdende onderzeeboot.

We zijn in staat om trainingen aan te bieden met gebruikmaking van de eigen faciliteiten van de klant, en hebben ook partnerschappen met verschillende wereldwijde faciliteiten die ons in staat stellen om een ​​uitgebreid trainingspakket aan te bieden aan de wensen van de klant.

De ambitie van Aquacentrum

Er is een scala aan cursussen beschikbaar voor internationale marines of bedrijven die betrokken zijn bij het ontwerpen/bouwen van een onderzeeboot, zodat deze mogelijkheid altijd gemakkelijk toegankelijk is. De training kan voor elke klant op maat worden gemaakt.
We bieden ook een reeks aanverwante cursussen aan, zoals weergegeven in de tabel.
Stand-by duikmedici, duikartsen en hyperbare medische faciliteiten zijn beschikbaar en toegankelijk voor al onze cursussen.

Cursussen

  • Onderzeeboot ontsnappingen
  • Senior cursus overlevenden
  • Duikuitgang entry en re-entry
  • Train de trainer
  • Cursus op maat incl. scenario gebaseerde ongevallen

Film SET: