Natte gymles

Gratis proefles natte gym

Onder de huidige corona maatregelen zijn de natte gymlessen voor de basisscholen weer mogelijk. Er is natuurlijk niets gezonder dan bewegen in het water en scholen maken er dankbaar gebruik van.

Bent u als school ook geïnteresseerd in een van onze natte gym modules? Zit jijzelf of uw kind nog op school of bent u op een andere manier betrokken bij de school maak het eens bespreekbaar op school.

Natte gymles

Kom ook met jouw school naar de natte gym!
Aquacentrum Den Helder nodigt basisscholen uit Den Helder in week 15 (12 t/m 16 april) van harte uit om een keer gratis en vrijblijvend met een klas (groep 5 t/m 8) de natte gymles te volgen. In overleg met de school stellen we een leuk programma samen. Let op! Het is geen zwemles, als er kinderen zijn die nog niet kunnen zwemmen dan kunnen zij gewoon meedoen!

Geen zorgen
Uiteraard houden we ons tijdens de natte gymlessen aan alle geldende corona regels die gelden voor het primair onderwijs en de regels voor zwembaden.

Er is maar beperkt plek dus we kunnen niet alle scholen verwelkomen. Dus wees er snel bij! De dag en tijd die de school wil komen is in overleg. Wilt u nog meer informatie klik op de knop hieronder. Of bel met 0223-628244 en vraag naar het hoofd zwemzaken, ook als u gebruik wilt maken van dit gratis aanbod.

We hopen jouw samen met je school te zien in week 15 😉