Belangrijk bericht voor banenzwemmers

Belangrijk bericht voor banenzwemmers

We willen je graag informeren over een aanpassing in het reserveringsproces voor het banenzwemmen. Wanneer je een reservering wilt maken op onze webshop (https://webshop.acdh.nl), dien je eerst week 36 te selecteren in de kalender of te klikken op de knop ‘Week verder’. Zie de rode pijlen in de afbeelding hieronder.

De nieuwe tijden voor banenzwemmen zijn deze week namelijk nog niet zichtbaar op de standaard startpagina voor het reserveren van tickets. Door week 36 te selecteren, krijg je direct toegang tot de beschikbare tijdsloten.

Na deze week is het niet meer nodig om via de kalender naar een andere periode te gaan.

 

banenzwem-aanpassing

Verder is het aangepast dat je vanaf september in het bezit dient te zijn van een geldig banenzwemmen abonnement en dat die nog beurten heeft, op het moment van je reservering. Deze controle vindt plaats op de webshop. Na het selecteren van een tijdslot en het aantal, is het nodig om je abonnement te valideren. Selecteer je naam en je abonnement en klik op de knop ‘Valideren’. Als dat gelukt is kan je jouw reservering toevoegen aan het winkelmandje. Door daarna te klikken op de knop ‘Doorgaan’ maak je jouw reservering definitief.

Bij het aanbieden van je pas bij de poortjes selecteer je de gemaakte reservering. Bijvoorbeeld ‘Banenzw buitenbad, reservering’, waarna het poortje zal openen. Bij het aanbieden van je pas zie je niet meer het resterende aantal beurten van het abonnement staan. Deze kan je inzien op de webshop via de link https://webshop.acdh.nl/Profile/MyHistory en dan in de dropdown te kiezen voor ‘Mijn abonnementen’.

Via de webshop kan je ook eenvoudig je abonnement verlengen. Ga naar https://webshop.acdh.nl/Profile/MyHistory en selecteer dan in het overzicht ‘Mijn abonnementen’. En klik op de knop Verlengen om je abonnement te verlengen.

Bedankt voor je begrip en we hopen je snel te zien!