Snorkelen

Snorkelcursus voor Kinderen (6-14 jaar)

Zou jij wel eens willen ontdekken wat er allemaal onder het wateroppervlak gebeurt? Wil je leren hoe je met een snorkel de onderwaterwereld kunt verkennen? Dan is de snorkelcursus van Aquacentrum Den Helder echt iets voor jou! Deze cursus is speciaal bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar die willen leren snorkelen. Tijdens de lessen leer je de basis van het snorkelen, maar ook allerlei handige technieken om veilig en met plezier onder water te gaan.

Tijdens de cursus leren we je eerst hoe je je snorkeluitrusting goed gebruikt. We laten je zien hoe je je masker, snorkel en zwemvliezen op de juiste manier draagt en gebruikt. Daarna ga je het water in en leer je stapsgewijs hoe je onder water kunt kijken, zwemmen met zwemvliezen, en zelfs hoe je zonder je hoofd boven water te houden kunt ademhalen!

Het mooie van snorkelen is dat het niet alleen leuk is, maar ook leerzaam. Je leert over het waterleven en hoe je jezelf onder water kunt redden. Ook werken we aan je conditie en leer je verschillende trucjes om beter en langer te kunnen snorkelen. Aan het einde van de cursus ontvang je een officieel snorkeldiploma en ben je klaar om op vakantie of in het zwembad op ontdekkingstocht te gaan! In totaal zijn er 3 snorkeldiploma’s te halen, en als je het 3e diploma hebt gehaald kan je zo door bij een duikvereniging om een duikbrevet te halen en kan je nog langer onder water genieten van al het moois wat daar te zien is!

Praktische informatie:

Wil jij een echte snorkelpro worden? Schrijf je dan nu in voor de snorkelcursus en ontdek de wonderen van de onderwaterwereld!

➡️ Schrijf je in via de webshop of kijk hier voor meer informatie.