Senioren

Senioren

Fifty-fit (gymles)

Bewegen is belangrijk. Zeker als je ouder wordt, door regelmatig te bewegen blijft u langer mobiel en fit. Onder begeleiding van een gediplomeerde zweminstructeur beweegt u op een effectieve en veilige manier in het water om fit, gezond en mobiel te blijven. De les bestaat uit een warming-up, een inspanning gedeelte en een cooling-down. U werkt aan uw heupen, schouders, buik en wervels om in een goede conditie te blijven/ te worden. Fifty-fit wordt gegeven in zowel diep als ondiep water en is lekker bewegen op muziek.

Fifty-fit heeft een diversiteit aan bewegingsvormen gericht op de actieve 50 plusser. Ook als u niet kunt zwemmen kunt u meedoen. En kunt u de oefeningen niet allemaal meedoen, geen probleem, beter wat bewegen dan helemaal niets. Na afloop is er de gelegenheid om eventueel gezellig koffie te drinken met elkaar

Dit betreft een doelgroepenactiviteit.

 

Zwemmen

Zwemmen voor de inspanning of ontspanning. Banenzwemmen is een van de meest complete lichaamstrainingen. Samen ontspannen banen trekken of werken in eigen tempo aan conditie wanneer het jou uitkomt.
De beperkte belasting in het water op spieren en gewrichten maakt banenzwemmen uitermate geschikt voor 50-plussers. Door regelmatige programmering kan u op veel momenten terecht.

aquacentrumdh_100
aquacentrumdh_99
  • Activiteit informatie

    Heeft u nog vragen over deze activiteit? U kunt deze stellen met het onderstaand formulier.