Senioren-fifty-fit

Senioren Fifty-fit

Fifty-fit (gymles)

Bewegen is belangrijk. Zeker als je ouder wordt, door regelmatig te bewegen blijft u langer mobiel en fit. Onder begeleiding van een gediplomeerde zweminstructeur beweegt u op een effectieve en veilige manier in het water om fit, gezond en mobiel te blijven. De les bestaat uit een warming-up, een inspanning gedeelte en een cooling-down. U werkt aan uw heupen, schouders, buik en wervels om in een goede conditie te blijven/ te worden. Fifty-fit wordt gegeven in zowel diep als ondiep water en is lekker bewegen op muziek.

Fifty-fit heeft een diversiteit aan bewegingsvormen gericht op de actieve 50 plusser. Ook als u niet heel goed kunt zwemmen kunt u meedoen. En kunt u de oefeningen niet allemaal meedoen, geen probleem, beter wat bewegen dan helemaal niets. Na afloop is er de gelegenheid om eventueel gezellig koffie met elkaar te drinken.

Dit betreffen doelgroepactiviteiten. Tijdens de zomervakantie gaan de doelgroepen niet door, wij adviseren om in de zomervakantie regelmatig te blijven zwemmen.

Maandag
11 december
11:00 - 11:30
Nu reserveren Reserveren verplicht
Dinsdag
12 december
13:30 - 14:00
Nu reserveren Reserveren verplicht
Donderdag
14 december
10:45 - 11:15
Nu reserveren Reserveren verplicht

  • Activiteit informatie

    Heeft u nog vragen over deze activiteit? U kunt deze stellen met het onderstaand formulier.