Aquadoelgroepen gaan ook van start

Aquadoelgroepen gaan ook van start

Een aantal van onze aquadoelgroepen gaan vanaf volgende week weer van start! Helaas is ouder/kind zwemmen, baby- en peuterzwemmen, zwangerschapszwemmen en vrij zwemmen nog niet mogelijk. Hopelijk is dat na de volgende versoepeling weer mogelijk.

Via https://webshop.acdh.nl kunt u reserveren voor de doelgroep. Selecteer de doelgroep, klik op de dag van uw keuze en selecteer een tijdstip.

Heeft u al een 12-badenkaart voor de aquadoelgroep? Selecteer dan “Abonnementhouder – Reserveer hier uw ticket” in de webshop. U kunt dan met uw 12-badenkaart naar binnen gaan bij het poortje.

Heeft u geen abonnement en wilt u een keertje meedoen? Selecteer dan het losse bezoek. Na betaling via iDEAL ontvangt u dan in uw e-mailadres een QR-code welke u kunt scannen bij het toegangspoortje. U kunt de QR-code uitprinten of vanaf uw mobiel gebruiken.

Het is vanwege het verplicht reserveren niet mogelijk om buiten de aquadoelgroep tijden vrij te zwemmen. Wilt u voor of na de aquadoelgroep les ook zwemmen dan moet u daar nu nog apart voor reserveren en betalen.

Vanwege de coronamaatregelen en het verplicht reserveren krijgt elke aquadoelgroep haar eigen 12-badenabonnement. Uw bestaande 12-badenkaart voor aquadoelgroepen kunt u bij de kassa laten omzetten naar de doelgroep van uw keuze. Als u deelneemt aan meerdere doelgroepen (bijvoorbeeld aquajoggen en aquafitmix) is het goed om te weten dat u meerdere 12-badenkaarten op uw pas kunt plaatsen.

Corona regels voor zwemmers:
– Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen. Voorkom dat u andere mensen besmet.
– Blijf ook thuis bij een milde verkoudheid, zoals een loopneus.
– Blijf thuis tot u de testuitslag weet.
– Was vaak en goed uw handen met water en zeep. Dan kunnen virusdeeltjes zich niet verspreiden.
– Raak uw gezicht zo min mogelijk aan.
– Hoest of nies in uw elleboog. Schud geen handen.
– Was voorafgaand aan en na afloop van het zwembadbezoek, uw handen met water en zeep, minimaal 20 seconden.
– Draag binnen een mondkapje (verplicht, anders GEEN toegang) en zet deze buiten al op.
– Desinfecteer altijd uw handen bij binnenkomst.
– Houd de geldende afstandsregels in acht tot elkaar en ons personeel.
– Volg altijd de aanwijzingen van de daartoe bevoegde personen op.
– Beperk de aanrakingen met deuren, hekken, bankjes e.d. tot het noodzakelijke minimum.
– Betaal bij voorkeur met pin of contactloos. Via https://webshop.acdh.nl kunt u online uw abonnement verlengen of tickets kopen en betalen.
– Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals een neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
– Geforceerd stemgebruik, zoals schreeuwen en zingen, is niet toegestaan.
– Kom bij voorkeur met zwemkleding onder de gewone kleren naar het zwembad.
– De kleedruimtes kunnen gebruikt worden, mits de routing en de 1,5 meter afstandsregel dit toelaat.
– De gemeenschappelijke kleedruimten worden uitsluitend gebruikt als de 1,5 meter richtlijn gewaarborgd kan worden. Er is een maximum van 6 personen per kleedruimte.
– Bezoekers/zwemmers worden voorafgaand aan bezoek verzocht thuis naar het toilet te gaan, het toiletbezoek in het zwembad dient tot een minimum beperkt te worden.
– Douches blijven gesloten.