conditiezwemmen

Beter per meter

We weten allemaal dat lichaamsbeweging gezond is, maar dit betekent niet automatisch dat we het ook doen. Er zijn altijd een aantal belemmeringen die je weerhouden om een gezondere leefstijl te krijgen. Team Aquacentrum Den Helder hoopt te helpen met de “Beter-per-meter challenge”! Want zeg nou zelf: wie wil nou niet de beste versie van zichzelf zijn!

Door deel te nemen aan de “beter-per-meter challenge” start je het nieuwe jaar goed en daag je jezelf uit om in de maand januari zoveel mogelijk meters te zwemmen. Wist je namelijk al dat met drie kwartier zwemmen gemiddeld 395 tot 695 kilocalorieën worden verbrand. Daarnaast gebruik je alle spieren van het lichaam bij het zwemmen en is er minimale belasting op gewrichten.

Hoe werkt “beter-per-meter” precies?
Vanaf 27 december kan er worden deelgenomen aan de challenge door een kaart te kopen aan onze kassa. De kosten voor deelname bedragen € 3,00 + entree bij het bezoek aan het zwembad. Deelnemers krijgen na januari van ons een heus deelname certificaat met daarop de behaalde afstand die in de maand januari is afgelegd. Daarnaast worden deelnemers aan de “beter-per-meter challenge” door ons personeel mentaal gesteund en gemotiveerd om zoveel mogelijk meters te zwemmen. Na elke zwembeurt noteren onze medewerkers de afgelegd afstand op de deelnamekaart.
Let op! deelnemers tellen zelf het aantal gezwommen banen!

Prijs
Onder alle deelnemers wordt eenmaal een 12-badenabonnement (t.w.v. € 55,00) verloot. Daarnaast belonen we ook de deelnemer met het meest behaalde aantal meters met een 12-badenabonnement. Wanneer de challenge is afgelopen kunnen de deelnamekaarten worden ingeleverd aan onze kassa. In de eerste week van februari zal dan bekend worden gemaakt welke deelnemers er in de prijzen zijn gevallen.