Mei vakantie

Mei vakantie

Tijdens de meivakantie bruist het van de activiteiten in zwembad Het Heersdiep! Op 27 april zijn wij vanwege Koningsdag gesloten en op Hemelvaartsdag (9 mei) zijn wij geopend volgens onze zondagsopening.

Lees verder voor de activiteiten!

 

Koningsdag

Koningsdisco 26 april

We starten de vakantie met de zwemdisco. Speciaal voor de jeugd tot en met 13 jaar is er op vrijdagavond 26 april koningsdisco. Kom verkleed, maak een dansje en zing mee Viva Hollandia😉 De disco begint om 19:00 uur en duurt tot 21.30 uur. Als je een mealdeal ticket koopt heb je al toegang om 17:00 uur en krijg je eten en drinken bij de horeca.

Speelpark Fantasie zone

Laat in de meivakantie je fantasie de vrije loop gaan en waan je een piraat op het piratenschip, speel met het zand of bewaar je evenwicht op het balanceerparcours! Lees hier meer over het vernieuwde speelterrein.

Minidisco met Bertus

Op woensdag 1 en 8 mei om 10 uur komt Bertus langs om samen met iedereen die er dan is lekker te dansen. Op Chi Chi Wa, dansen met Tante Rita en nog veel meer andere bekende dansjes!

Diepe bad

In de meivakantie is elke dag het trainingsbassin geopend van 10:00 tot 14:30 uur. Kom jij rennen over de loop mat of blijf jij het langs zitten of staan op de opblaas spin?

Buitenbassin

Bij mooi weer is in de meivakantie ook elke middag het buitenbassin met familie glijbaan geopend. Kom lekker glijden en buiten zwemmen!

VR snorkelen

Kom tijdens het vrijzwemmen VR snorkelen. Voor maar €3,00 waan jij jezelf in een heus koraal rif of in de oceaan. Boek online een tijdslot op 7, 8 of 9 mei en wees zeker van jouw virtuele snorkel ervaring. Let op! vol is vol! Deelname vanaf 7 jaar met minimaal zwemdiploma B.

Doelgroepen en zwemlessen

Tijdens de mei vakantie gaan alle zwemlessen door! En ook de meeste doelgroep activiteiten zoals u gewend bent. Houdt onze website en webshop in de gaten.

Moederdag 12 mei

Trakteer je moeder met een heerlijke dagje zwemmen. Alle moeders die samen met hun kind komen zwemmen mogen op 12 mei gratis naar binnen!