Nieuw speellandschap geopend

Nieuw speellandschap geopend

Na weken van voorbereiding is vandaag de nieuwe Fantasie Zone geopend bij zwembad Het Heersdiep! De Fantasie Zone maakt onderdeel uit van het nieuwe speellandschap.

Basisschool De Lichtlijn, die al jaren bij ons langskomen voor de Natte Gym, hebben wij hier speciaal voor uitgenodigd. De leerlingen mochten als eerste de Fantasie Zone komen ontdekken!

Ook was er een prijsvraag uitgeschreven onder alle leerlingen: Verzin een mooie naam voor het piratenschip! Sare (groep 5) heeft de winnende naam bedacht: “De Krakus”. Hij mocht samen met de wethouder een lintje doorknippen en hij kreeg vrijkaartjes voor het zwembad. Het naambord wordt nu gemaakt en zal vermoedelijk in week 20 geplaatst worden!

Alle kinderen van De Lichtlijn begonnen na aankomst samen te dansen op bekende liedjes en uiteraard deed onze mascotte Bertus ook goed mee! Iedereen en ook de leerkrachten deden supergoed mee!

Daarna kregen ze allemaal een bellenblaas en toen Wethouder Camara, die onder andere de portefeuille sport beheert, samen met Sare het lintje doorknipten ging iedereen bellen blazen en was het schip officieel gedoopt.

Na het spelen gingen de kinderen onder het genot van een ijsje weer terug naar school. Alle kinderen hebben ontzettend genoten! Alle leerlingen en begeleiders: Bedankt voor jullie komst en een fijne vakantie!

We hopen dat een bezoek aan zwembad Het Heersdiep met het nieuwe speelterrein nog leuker gaat worden. Je kan nu lekker zwemmen en daarnaast ook leuk buiten spelen. En dat zien we graag, want bewegen en spelen is gezond!

Dus kom langs in de meivakantie om het nieuwe speelterrein te ontdekken!