Nieuwe coronamaatregelen

Nieuwe coronamaatregelen

En weer gaat Nederland in een harde lockdown. De nieuwe regels gaan morgenochtend om 05:00 uur in en zullen in ieder geval tot en met 14 januari van kracht blijven… https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/12/18/verspreiding-omikron-vertragen-nederland-in-lockdown

Dit heeft helaas weer gevolgen voor het zwembad en ook voor u als bezoeker.

Alle binnen activiteiten, met uitzondering van de zwemlessen, komen te vervallen.

Zwemlessen

Wat binnen alleen nog mag doorgaan zijn de zwemlessen voor A, B en C en het afzwemmen. Volwassenen mogen alleen met een coronatoegangsbewijs (+ID en mondkapje) naar binnen om een kind weg te brengen en op te halen (1 volwassene per kind), maar dienen tijdens de zwemlessen buiten het gebouw te wachten.

Buiten zwemmen

Het buitenbad mag openblijven! Faciliteiten zoals toiletten, douches etc. zijn gesloten.

Houd altijd 1,5 meter afstand tot anderen.

Zwemmers zonder een coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen alleen met een 12-badenkaart via de tourniquet naar het buitenbad gaan (max 5 minuten van tevoren) en er zal dan buiten omgekleed moeten worden.

Zwemmers met een CTB (+ID en mondkapje), mogen binnen omkleden. Let op: Op zaterdagochtend kan er geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers.

Op doordeweekse dagen is overdag het buitenbad beschikbaar voor banenzwemmen, net als op de zaterdagochtend tot 12:00 uur (t/m 8 januari) en op de zondagochtend tot 12:00 uur.

Reserveren via https://webshop.acdh.nl is verplicht.