Online inschrijven voor zwemles, met leerlingvolgsysteem

Online aanmelden voor zwemlessen

De banenzwemmers zijn er al een tijdje bekend mee, de online webshop van Aquacentrum Den Helder. Via diezelfde webshop is het nu voortaan ook mogelijk om uw kind aan te melden voor de zwemlessen. Gewoon lekker vanaf thuis, u hoeft niet meer langs te komen voor het invullen van een formulier. Het invullen van een formulier is overigens nog gewoon mogelijk voor diegene die dat wil.

We gaan de online omgeving te zijner tijd nog verder uitbreiden, zo kunt u straks ook de vorderingen van uw kind online volgen in een leerlingvolgsysteem.

De zweminstructeurs zijn al druk aan het oefenen met tablets om het systeem goed te leren kennen. Tijdens de les worden de vorderingen verwerkt, zodat u straks meteen na elke les kunt bekijken welke vorderingen uw kind gemaakt heeft.

U komt in de online omgeving terecht via onze website (vanaf de homepage of onder Zwemles ABC) of u kunt rechtstreeks gaan naar https://webshop.acdh.nl/Lessons/Register

Een uitleg hoe u uw kind kunt aanmelden vindt u op voormelde pagina of hier.

Aquacentrum Den Helder verzorgd al vele jaren de zwemlessen voor kinderen uit de kop van Noord-Holland. Wij doen dit met veel plezier en volgens het Zwem ABC, wat de basis is van goed zwemonderwijs.

Meer info over onze zwemlessen

De drie diploma’s A, B en C staan voor:

Vaak stoppen kinderen na het behalen van zwemdiploma A en B met de gedachte goed te kunnen zwemmen. Voor 1998 waren inderdaad alleen de zwemdiploma’s A en B voldoende, maar in 1998 zijn alle eisen door de Nationale Raad Zwemveiligheid aan de zwemdiploma’s helemaal veranderd. De toenmalige eisen van zwemdiploma’s A en B zijn in dat jaar aangepast en verdeeld over de zwemdiploma’s A, B en C. Dus pas na het behalen van diploma C heeft uw kind voldoende vaardigheden en zwemervaring om veilig plezier te maken in en om het water.