zwem4daagse

Zwem4daagse Den Helder 2022

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 juni kun je meedoen aan de Zwem4daagse in Aquacentrum Den Helder! Deelnemers kunnen op die dagen 4 dagen lang een afstand van 250, 500 of 1000 meter zwemmen. Wie dit volbrengt krijgt aan het eind van de week een medaille als beloning.

Ook in 2022 slaan de Maarten van der Weijden Foundation en de KNZB de handen in één. In verschillende zwembaden in het land kun je die week vier dagen achter elkaar baantjes zwemmen én donaties ophalen voor kankeronderzoek. Elke gedoneerde euro gaat voor 100% naar geselecteerde onderzoeken en projecten.

Haal jij ook donaties binnen voor de Maarten van der Weijden Foundation? Dit kan als zwemmer individueel, maar kan ook met een team. Opgeven kan via deze link. Lees verder om te zien wat je kunt winnen!

Zwem je niet zelf mee, maar wil je wel doneren aan dit goede doel? Dat kan via deze link.

Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag kunnen de deelnemers hun baantjes zwemmen van 7:00 tot 10:00 uur en van 16:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag kan er gezwommen worden tussen 9:00 en 16:00 uur.

Maarten van der Weijden

Tijdens deze week zal Maarten verschillende zwembaden bezoeken om de deelnemers te motiveren alles te geven. Deze baden bezoekt hij niet zomaar, Maarten zal de hele route tussen de zwembaden fietsend en hardlopend afleggen en op deze manier met elkaar verbinden. Maarten hoopt dat zoveel mogelijk mensen met hem in beweging komen en mee gaan doen aan de Zwem4daagse om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Beleef de ultieme Zwem4daagse samen met Maarten van der Weijden en haal geld op voor kankeronderzoek! Je kunt je op de pagina met acties aanmelden als je geld wil ophalen of doneren!

Maarten van der Weijden
buitenbad

Deelname kost € 10,50. Kaarten zijn vanaf heden te koop. Kaarten kopen kan t/m 22 juni aan de kassa van het zwembad, of online op de webshop. Van elk verkocht Zwem4daagse kaartje zal Stichting Aquacentrum Den Helder een deel doneren aan de Maarten van der Weijden Foundation voor kankeronderzoek.

Leuke activiteiten
De zwemvierdaagse is naast een sportief evenement bovenal gezellig. Medewerkers van Aquacentrum Den Helder en verenigingen die gebruik maken van zwembad Het Heersdiep organiseren leuke activiteiten in en rondom het buitenbad en recreatiebad.

Win één van de drie 12-badenkaarten (recreatief- of banen zwemmen)
Op de slotdag winnen de personen die in de top 3 staan, en minimaal een bedrag van €150 aan donaties voor de Maarten van der Weijden Foundation hebben binnengehaald, een 12-badenkaart. Om aan deze actie mee te kunnen doen moet je je wel als individu aanmelden op de actiepagina, zodat we je naam kunnen terugvinden in het overzicht van de toppers (Je kunt nu al beginnen met het zoeken van sponsoren en donaties overmaken!).

Win een dag vrij zwemmen met jouw team
Ook als je als team meedoet is er iets te winnen! Het team dat op de eerste plaats eindigt, en minimaal een bedrag van €500 euro heeft binnengehaald, mag met het team (maximaal 20 personen) in de zomervakantie een dag gratis komen vrij zwemmen. Je kan je team hier aanmelden.

Op zaterdag 25 juni rond 16:00 uur zal de top 3 in het overzicht van de toppers en het team met de meeste donaties uitgeroepen worden tot winnaars. Lees hier de algemene voorwaarden (online) prijsvragen of acties van Aquacentrum Den Helder.

Meer informatie is te vinden op de activiteitenpagina van de Zwem4daagse.