zwem4daagse

Zwem4daagse Den Helder

Van maandag 17 juni tot en met donderdag 20 juni organiseert Aquacentrum Den Helder voor de 47e keer de Zwem4daagse Den Helder in zwembad Het Heersdiep!

Deelnemers kunnen op die dagen in het buitenbassin 4 dagen lang een afstand van 250, 500 of 1000 meter zwemmen. Wie dit volbrengt krijgt aan het eind van de week een medaille als beloning.

De deelnemers kunnen hun baantjes zwemmen van 7:00 tot 10:00 uur en van 16:00 tot 21:00 uur. In de ochtend staat er weer voor elke deelnemer de thee-/koffietafel met ontbijtkoek welke wordt gesponsord door Helder Vastgoed.

Als er een dag niet gezwommen kan worden, dan is er een inhaaldag op vrijdag 21 juni.

De Zwem4daagse, blijven zwemmen voor plezier en veiligheid!

buitenbad

Deelname aan de Zwem4daagse kost € 12,00. Kaarten zijn vanaf heden te koop. Kaarten kopen kan t/m 18 juni aan de kassa van het zwembad, of online op de webshop.

Leuke activiteiten
De Zwem4daagse Den Helder is naast een sportief evenement bovenal gezellig. Gebruikers en verenigingen die gebruik maken van zwembad Het Heersdiep krijgen de mogelijkheid om leuke activiteiten in en rondom het buitenbad en recreatiebad te organiseren en om zichzelf te presenteren. En iedereen die wil kan de deelnemers komen aanmoedigen langs de badrand.

Deelnemers kunnen meedoen aan:

  • Zeemeerminzwemmen
  • Snorkelen
  • Aquabootcamp
  • Piraten speurtocht
  • Virtual Reality-Snorkelen

Meer informatie is te vinden op de activiteitenpagina van de Zwem4daagse Den Helder.