Zwembad dicht voor 5 weken

Zwembad dicht voor 5 weken

Naar aanleiding van de tv-toespraak van premier Rutte van vanavond moeten wij helaas mededelen dat ons zwembad met ingang van 15 december tot en met 19 januari gesloten zal zijn. Dit heeft grote gevolgen voor onze zwemfans, zwemleskinderen en voor iedereen die met passie werkt bij ons zwembad.

Vijf weken
De lockdown gaat gelden voor vijf weken. Op woensdag 20 januari gaan we, als er geen aanvullende maatregelen volgen, weer terug naar de gedeeltelijke lockdown en kan er weer gezwommen worden met maximaal 30 personen per ruimte. Regionaal kunnen mogelijk nog extra maatregelen gaan gelden. Maar net als voor de voorgaande maatregelen geldt ook nu dat de noodverordening weer moet worden aangepast en dat de burgemeester uiteindelijk zijn handtekening moet zetten.

Gewenste effect
De aangescherpte maatregelen zullen hoe dan ook impact hebben op onze (mentale) gezondheid, welzijn en de economie. Het is aan Den Haag om te bepalen wat nu het meeste effect oplevert en daarbij de afweging te maken wat in het belang is van onze algehele gezondheid. Voor nu hopen wij natuurlijk van harte dat deze aanscherpingen het gewenste effect zullen hebben en de cijfers snel weer acceptabel zullen worden. En dat als dit allemaal weer in rustiger vaarwater is, ons zwembad snel weer helemaal open mag.

Feestdagen
Het was voor iedereen een heel bijzonder jaar en het liefst blikken we vooruit naar een nieuw jaar vol sportiviteit, veel gezondheid en vooral zonder corona. Tot die tijd wensen wij u allen liefdevolle en fijne Kerstdagen toe.