zwemles Den Helder

Zwemles ABC

Op zoek naar de juiste aanbieder voor zwemles Den Helder?

Voor zwemles Den Helder bent u bij Aquacentrum Den Helder aan het juiste adres. Wij geven zwemlessen, voor de officiële zwemdiploma’s A, B en C, aan kinderen vanaf 4 jaar (we adviseren vanaf 5 jaar te starten) en (jong)volwassenen. Maar ook voor kinderen die extra aandacht nodig hebben. Denk daarbij aan kinderen met concentratieproblemen, fysieke- en/of cognitieve beperkingen.

Onze deskundige zwemonderwijzers staan voor uw kind klaar. Omdat wij onze kwaliteit hoog willen houden werken wij uitsluitend met gediplomeerde zwemonderwijzers. Onze zwemonderwijzers volgen dan ook jaarlijks bijscholing in zowel ontwikkelingen op zwemtechnisch als op het sociaal pedagogisch vlak.

Het zwem A-B-C is de basis van goed zwemonderwijs. Het is een totaalpakket waar wordt gewerkt naar zwemvaardigheid en zwemveiligheid.

De drie diploma’s A, B en C staan voor:

Klik hier om uw kind in te schrijven voor zwemles en hier voor de handleiding van de webshop. Twijfelt u nog? Of wilt u meer informatie? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Door voor C

Veel ouders kiezen alleen voor diploma A en B en vinden zwemdiploma C niet nodig en daardoor neemt de zwemveiligheid af. Voor 1998 waren inderdaad alleen de zwemdiploma’s A en B voldoende. Maar in 1998 zijn alle eisen door de Nationale Raad Zwemveiligheid aan de zwemdiploma’s helemaal veranderd. De toenmalige eisen van zwemdiploma’s A en B zijn in dat jaar aangepast. Deze zijn verdeeld over de zwemdiploma’s A, B en C. Na het behalen van zwemdiploma C heeft uw kind daarom pas voldoende vaardigheden en zwemervaring om veilig plezier te maken in- en om het water.

Kijk voor alle eisen op https://www.nrz-nl.nl/

Voor de zwemlessen is een clubkaart met daarop een 12-baden zwemlesabonnement benodigd.

* Het vermelde aantal van gemiddelde zwemlessen is indicatief. Dit kan van kind tot kind verschillen. Het ene kind heeft er veel meer nodig dan een ander, en een ander kind heeft er weer minder nodig dan een ander.

17:00 - 17:45 uur
Zwemles B+C
Woensdag
14:45 - 17:00 uur
Zwemles A
17:00 - 17:30 uur
Zwemles speciaal A
17:00 - 17:45 uur
Zwemles B+C
17:00 - 17:45 uur
Zwemles B+C
Zaterdag
11:00 - 13:15 uur
Zwemles A
13:15 - 14:45 uur
Zwemles speciaal A

  • Activiteit informatie

    Heeft u nog vragen over deze activiteit? U kunt deze stellen met het onderstaand formulier.