Vernieuwd programma

Vernieuwd programma

Lange tijd heeft Aquacentrum Den Helder door alle Corona maatregelen noodgedwongen een aangepast programma moeten aanbieden. Met ingang van 1 september gaan wij ons reguliere programma weer hervatten. Het programma is meteen vernieuwd! Zo zijn er bij de Aquasporten extra lessen Aquabootcamp, Aquajoggen en Hydrofit gekomen. En in het nieuwe programma bieden we meer momenten aan van het Banenzwemmen. Bijna elke dag is er voortaan de mogelijkheid om banen te komen zwemmen! Ook zijn een aantal tijden aangepast, check onze website voor het aangepaste programma.

Aanmelden voor de Aquasport activiteiten is niet meer noodzakelijk, wel nog voor het Banenzwemmen. Verder zijn wij verplicht alle bezoekers te registeren, dit kan via de website gedaan worden. De gegevens zullen wij maximaal 4 weken bewaren en worden daarna vernietigd.

Uiteraard zullen wij alle activiteiten vormgeven en uitvoeren aan de hand van de dan geldende richtlijnen vanuit het RIVM en de zwembad branche. Bij georganiseerde zwemactiviteiten zoals de Aquasporten is er in het water geen afstandsbeperking van kracht. Na de zwemactiviteit, dus direct na het verlaten van het water, geldt de ‘anderhalve meter meter’-norm weer voor volwassenen onderling en van 13 tot 18-jarigen ten opzichte van volwassen. Indien er door de overheid nieuwe maatregelen worden genomen, dan informeren wij je uiteraard weer zo snel mogelijk.