kanoroute Den Helder

Kanoroute Den Helder

De mooiste opstapplaats van kanoroute Den Helder ligt bij Aquacentrum Den Helder nabij de spannendste forten. Vanaf het Aquacentrum kunt u vrij snel naar de omliggende forten varen. Maar ook als u een flinke tocht wilt maken, bijvoorbeeld naar de Donkere Duinen of naar Julianadorp, dan is dat goed mogelijk.

Het huren van een echte Marine kano voor de kanoroutes is bij Aquacentrum Den Helder geen probleem. Ons kanoseizoen loopt van 1 april tot en met 30 september. Wij hebben 6 twee persoonskano’s en 2 één persoonskano’s, zodat u ook met oneven aantallen kunt komen kanoën.

Prijzen van onze kanoverhuur zijn conform de prijzen van andere aanbieders op de kanoroute Den Helder. Een combinatie van zwemmen en kanoën behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.En als de horeca geopend is kunt u als u wilt na afloop wat eten en drinken.

Route kaarten, een waterdicht tonnetje en benodigde materialen zoals zwemvesten zijn bij de huurprijs inbegrepen. Indien u in het bezit bent van een zwemdiploma is een zwemvest niet verplicht, maar u mag natuurlijk altijd een zwemvest dragen als u dat wilt.

Wij maken een kopie van uw identiteitsbewijs en vragen u om een borg van 20 euro contant te betalen. U ontvangt de borg weer retour bij het inleveren van de onbeschadigde gehuurde materialen en als u op tijd weer terug bent. Weest u gerust, we doen niet moeilijk als u een kwartiertje te laat terug bent.

Er zijn ook arrangementen mogelijk voor bijvoorbeeld voor een leuk kinderfeestje of een personeelsfeest. Bel voor meer informatie met 0223 628244.

U kunt online een kano reserveren of deze telefonisch reserveren. Als u zich een kwartier voor aanvang meldt bij de receptie dan zal iemand met u meelopen om de kano(s) op te halen.

Wij hanteren de Algemene Voorwaarden van Stichting Veilig Werken Buitensport.

Maandag
22 juli
10:00 - 17:00
Receptie
Dinsdag
23 juli
10:00 - 17:00
Receptie
Woensdag
24 juli
10:00 - 17:00
Receptie
Donderdag
25 juli
10:00 - 17:00
Receptie
Vrijdag
26 juli
10:00 - 17:00
Receptie

Tarieven

Eenpersoonskano Tweepersoonskano
1 uur€ 6,00€ 9,00
2 uur€ 10,00€ 15,00
3 uur€ 12,50€ 19,50
Dagdeel 4 uur€ 15,00€ 22,50
Elk extra uur na 4 uur€ 2,00€ 3,00
Meerdere dagenOp aanvraagOp aanvraag

Meest gestelde vragen

Je kan je melden bij de receptie van het zwembad.

Daar zal je een tonnetje krijgen om waardevolle spullen in op te slaan en ontvang je, indien nodig, een zwemvest.

Een medewerker zal met je meelopen naar de kano container.

In de directe omgeving van het Aquacentrum liggen diverse forten. Bij de receptie ontvangt u een kaart met de diverse routes.

Een lange route is ook mogelijk! Bijvoorbeeld naar de Donkere Duinen, of zelfs helemaal naar Julianadorp.

kanoroute den helder

  • Activiteit informatie

    Heeft u nog vragen over deze activiteit? U kunt deze stellen met het onderstaand formulier.