Webshop Aquacentrum Den Helder

Webshop

Via onze webshop https://webshop.acdh.nl kunt u online één of meerdere tijdsblokken reserveren voor het banenzwemmen en ook kunt u uw 12-badenkaart online opwaarderen. Een persoonlijk account is nodig om te kunnen reserveren.

Als uw e-mail adres al in ons bestand voorkomt, kunt u hier uw e-mailadres opgeven en klikken op Verzenden. U ontvangt dan een e-mail waarmee u een eigen wachtwoord kunt aanmaken. Vervolgens kunt u inloggen op de webshop met uw e-mailadres als gebruikersnaam en het door u aangemaakte wachtwoord.

Webshop Aquacentrum Den Helder

Ontvangt u geen e-mail? Dan kan het zijn dat wij uw e-mailadres niet in ons systeem hebben staan. Als u al klant van Aquacentrum Den Helder bent en reeds een 12-badenkaart abonnement op uw kaart heeft staan, kunt u contact opnemen met de receptie om uw e-mailadres door te geven. Als de receptie uw e-mail adres heeft geregistreerd kunt u het nogmaals proberen.

Als u nog geen gebruiker bent dan kunt u een nieuw account aanmaken op de webshop. Wij adviseren om als gebruikersnaam uw e-mailadres op te geven.

Voor het reserveren staan de tarieven op 0 euro, omdat u met uw eigen 12-badenkaart door de tourniquet en poortjes van het zwembad zult gaan.

Als u op de webshop uw 12-badenabonnement(en) niet terug ziet onder Mijn abonnementen dan is uw clubkaart niet aan uw account gekoppeld. Als u contact opneemt met de receptie dan kan de medewerker uw clubkaart, aan de hand van het nummer op de kaart en uw naam, aan uw account koppelen.

Als u nog niet in het bezit bent van een clubkaart dan is deze verkrijgbaar bij de kassa.